cody simpson

 
Smälter just nu. 12 /13 år och så sjukt söt och begåvad.
 
Har ganska nyligen börjat uppskatta Cody Simpson mer och mer. Hans låtar gick på repeat hela gårkvällen och idag hittade jag även denna sjukt söta video från när han var yngre. Och ja, inga ord behövs egentligen!
Han är verkligen grym, ni måste kolla in hans låtar (och utseende...). Jag kommer bli ett fan.. Haha.
 
haters gonna hate. Men kom igen, håll det för dig själv.

valborg

dagens enkla outfit, hade jätte ont i halsen imorse (någorlunda bättre nu) så slängde bara på mig något. Hehe.
 
Idag är det valborg vilket innebär grillmys med Pao och co (hennes familj haha). Sedan går vi till en brasa i närheten vilket är en tradition nu mera. Har gått dit så länge jag kan minnas. Lyssna på småbarnen (no offense) som sjunger och sen bara snacka med typ halva klassen (världen) som också är där. Valborg innebär även att vi är lediga imorgon. Yey! Kan behövas en dag för att sova innan np i so (fick veta att det var samhällskunskap för oss och svor rejält) på torsdag och fredag. haha. xx

WITH FRIENDOS

bilder från imorse och nyss, charmiga jag och Pao...


new in

min hand ser verkligen GIGANTISK ut, haha. Även i olika toner då jag provat nyanser...

Köpte denna concealer från maybelline new york idag. Egentligen bara en basic produkt men har inget att blogga om så ja. Hehe. Verkar bra!


TRAINING

En gammal bild på lite av min tränings utrustning, haha.

Godmorgon! Vaknade och var skönt utvilad imorse, måste vara en av världens bästa känslor. Min morbror är här nu och sa sätta upp en skåp med mamma och pappa. Så passar på att "lura" med mig Pao på en pw. För vädret är ju toppen! Känner att jag behöver snacka lite med henne. Sen ska jag i alla fall kolla om Astrid ville och fick åka in till stan. Skulle vara mysigt. Aja nu ska jag byta om till träningskläder. Hörs. xx


Måste tipsa om en sjukt fin och känslosam låt, same love med the heist.


om tunga last

Kommer säkert få massa hat och skit bakom ryggen för att jag skriver det här, men jag har blivit starkare med åren och vill göra andra starkare. Så får ta den risken. För de som snackar bakom dig är bakom dig av en anledning. (weheartit - citat, haha)
 
Alla har något, något som gör det svårare för de i något visst fall. Vissa har problem i matte andra har en mormor som är svårt sjuk. Det är svårt och kan tynga ner hela din vardag, men man måste komma ihåg att ALLA har något. Och man kan övervinna det.
 
I skolan blir jag kallad för A- barn. Det är sjukt smickrande men jag vill bara att de som inte har A- i alla ämnen (och nej har inte det! Har bara bra resultat på prov) ska tro att allt bara vart en lek för mig. För visst jag har lätt för mig i många ämnen och det är en gåva som jag är SÅ tacksam över. Men jag har också tunga last, flera flera stycken. Helt ärligt har jag ett av mina tunga last i det ämne jag är bäst i. Jag har A i engelska men det har inte varit lätt. Jag stammar. När jag blir nervös så stammar jag. Får inte ut ett jvla ord på engelska. Fastän jag vet EXAKT vad jag ska säga så går det inte. Hur mycket jag än vill så sitter jag bara där.
 
Det här var som värst i femman, jag trodde jag skulle få gå till talfröken men jag hade ju lixom inget handikapp så. För jag kunde ju prata utan att stamma i svenska. Fick istället prata engelska så in i helvete. Det skulle bli naturligt för mig och jag skulle våga framför klassen. Nu vågar jag, jag har inget problem att stå framför många människor och snacka. Och jag jobbar på det så jag stammar inte alls lika mycket. MEN det förekommer. Min klass fick uppleva det senast förr förra veckan. Jag hade inte stammat på länge men där gick det rejält dåligt. Var en plåga att prata. Tuva fick till och med hjälpa mig med små delar. Det var FRUKTANSVÄRT när alla stirrade så på mig. Många blev förvånade då de säkert inte minns femman och bara ser mig som har A i engelska. Var helt ärligt nära på att börja grina.
 
Med det här menar jag att man kan faktiskt. Man kan komma över många (säger inte alla, då jag alltid kommer att vara laktosintollernat, no matter what I do) tunga last. Jag har verkligen utvecklat min engelska och stammar inte alls lika ofta. Men man måste jobba för det, man kan inte bara klaga. You have to work your ass off! Men jag lovar er det är så värt det. 
 
 
 
 
 
 

converse

 
En sen bild på mina converse, hehe. Är det bara jag eller ser de här inte ut som "vanliga"? Aja. Jag är nöjd och tycker att de är simpla och snygga i alla fall. Tack så mycket mamma och pappa!
 
Nya designen är uppe nu! Känns sjukt bra! Tänkte försöka fota mer med kameran också. Så att ni får lite snyggare bilder, hehe.

Bild 1: åt sushi med pappa efter musikalen. Så sjukt gott! Skulle kunna leva på det i månader. Bild 2: innan musikalen. Haha. Ser sur ut men var mer trött. Var ju sista repet innan genrepet idag så allt skulle ju sitta. Bild 3: gick precis och köpte godiiis med Tuva. Blev god mörkchoklad! Bild 4: En bild pappa tog igår på klassfesten. Vi körde kareoke. Ser sjukt konstig ut men ja. Bjuder på den.


FREDAG

bild från imorse, hade på mig blus från odd molly, kofta från hm och jeans from nowhere. Haha nej men vet inte.


Hej på er, haft en bra fredag (hitills) det har jag i alla fall! Np i eng gick bra och lunchen var ätbar (nästan god, stort steg för vår skola, haha) Efter skolan gick jag ut och sprang 4 km. Lyssnade på musik (ur Tuvas mobil, min mobil var helt störd men funkar perfa nu)  så visste inte hur snabbt jag sprang, så kom hem. Såg mitt röda face (tack för den genen) och såg på klockan. Hade sprungit skitsnabbt, haha. Nu har jag käkat lite och håller på och fixar mig inför klassfesten. Mamma och pappa är klassföräldrar så vi ska va där typ 1 timme tidigare. Aja. Tur att Lollo kommer vara där! Aja nu ska jag fortsätta. Hörs. xx


FAVORITSAKER INFÖR VÅREN / SOMMAREN

ALLMÄNT, BERRY BOOST: Nyttigt snacks som är så sjuuuukt gott.

SKOR, CONVERSE: Enkelt och skitsnyggt. Allra snyggast till brunbrända ben.

FAVORIT-  NAGELACK: -en i vitt, glitter, transparent (toplack) och ljusrosa. Från IsaDora, mavala, maybelline och face stockholm.

SMINK: Enkel bronzer från loreal (glam bronzer). Passar min hudton perfekt plus att man slipper ton med glitter!

KLÄDESPLAGG: Supersköna ljusa shorts från hm. Som nog ska bli ennu snyggare med nitar.

PARFYM & BODYLOTION: Från victoria´s secret. Pure seduction och sheer love.

VÄSKA: köpt förra året från lindex. Enkel snygg brun axelräms väska.

GLASÖGON: Enkla pilots från hm.


TIPS

Idag har bikbok 50 % på hela online sortimentet, på deras hemsida alltså. Skynda att fynda!
Bubbleroom.se har även en kampanj då man vid 5 plagg (?) får 50 % på köpet.
 
Idag kom mina converse, yeeeey! Äntligen rätt, haha. Hade tänkt lägga upp bild (för ingen har ju sätt vita låga converse, haha) men det funkade inte så ni får en annan bild istället. From the summer. Fotade typ bara fjärilar då, haha. Får bli ändring på det!
 

JUSTIN BIEBER

 
justin bieber
 
Idag är sista konserten då, med biebs. Fastän jag inte är någon sjukt stor belieber så är jag sjuuukt avundsjuk på alla som gått / kommer gå. Hans musik är sjukt bra och utseendet dödar och han dansar som en kung. Så jag skulle knappast sagt nej till en biljett. Haha. Bästa Lollo och Emma smittar mig ständigt med bieber fever. Typ det ända de pratar om just nu (och annars också), haha så snart är jag helt sjuk.
 
Aja, ska ut och springa nu i det fina vädret. Volleyboll turneringen i skolan var väl ok (alltid skönt att slippa vanliga lektioner, haha) men kan knappast säga att det gav någon träning så ja får springa nu! Hörs. xx
 

NY DESIGN

 
Är nu klar med nya designen men undrar om jag ska sätta in den på bloggen eller inte. Så ja, hiss / diss? 
 
Har provat den på min testblogg fridatipsar.blogg.se, haha så nej så kommer det inte att stå så. Det kommer (självklart) stå fridawennerfors.blogg.se. Inlägget är ett pröv inlägg och bilderna kommer från @sandrale ´s instagram. texten är självklart också fake. xx
 
OBS: Designen är inte min från början. Är en gratis mall.

NU: PITCH PERFECT

 
Har varit en skön måndag med friendos, haha. Försöker att ignorera det faktum att det är np i engelska imorgon men, ja det får gå bra. Pao åt med mig men hon ska snart dra så då ska jag (äntligen) se pitch perfect! Har velat se den länge (efterbliven) så ja, nu ska jag se den. haha. Aja ledsen för dålig bloggning men har haft fullt upp idag. Hörs senare. xx

SKA JAG KÖPA?

 
 
Håller på med en ny design också. Jippie! Gjorde ett stort fel så får ändra det senare, men jag tror att det kan bli bra! 800 px breda inlägg i alla fall! Jippie! Haha :)  Nu ska jag sola lite innan jag ska träna med Tuva. Blir styrka först (troligen ensam om hon inte hakar) ska döda mina armar och ben (haha) och sedan intervaller! Ska bli så skönt i solen! Ikväll ska vi även inviga grillen för året. har längtat efter att kunna grilla igen! Äter ju grillat halva sommarlovet känns det som, haha. Livet leker!

>