XOXO, GOSSIP GIRL

Har precis varit ute på en liten pw med mamma, var sjukt skönt efter all påskmat. Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan blir det nog lite gossip girl. Som enligt mig är världens bästa serie, hehe, men ja vad tycker ni om gg? Hiss / Diss?
Har värsta bloggtorkan så vore sjukt snällt om ni tipsade och sa vad ni gillar mest med min blogg. Har även funderat på att göra ett video inlägg men vad skulle det handla om?? Kommentera där uppe, haha.
 

DAGENS OUTFIT

Sitter i bilen påväg till Lidingö, ska med kusinerna, mormor och familjen och så till ett Konstmuseeum. Haha låter sjukt tråkigt men det ska vara mysigt där och god mat och så. Har någon av er varit på Mille gården?

Dagens outfit: matchar med converse och min vanliga tjockisjacka. Åh vad fint vårväder det är idag! Underbart att ta med solisarna!


BEKÄNNELSER

 
Jag hatar hatar hatar ägg, enda undantaget är äggröra. Men allt annat är ush och fy. Haha avskyr doften. (fattar inte att jag överlevde idag)
Jag älskar annanasjuice och granola (healthy you know, haha klassen fattar)
Jag har inte ätit kaviar eller leverpastej sedan jag var 8, haha. Kommer nog aldrig äta det igen heller. Hehe.
Varje gång jag fotar mig själv måste jag i slutet av en "tagning" innan jag kollar bilderna göra en sjukt ful grimas. Sedan kan jag fortsätta och ta fler bilder. Haha ?!
Jag ska gifta mig med Anton Ewald punkt
Mitt "peddo smile" är världsbäst, haha ni skulle bara se.
Jag byter favoritlåt varje dag, då jag spelar sönder låten under en dag. Haha typical me.
Just nu mår jag sjukt illa, då jag ätit typ 5 kg godis... Måste träna imorgon haha.
Mina kompisar mobbar mig för att jag fått A i ett ämne. I am the queen of english, haha.

 

GLAD PÅSK

 
Glad påsk kära läsare, hoppas ni får en toppen helg och lov. xx

SNO STILEN AV VANESSA HUDGENS

get vanessa´s style
 klicka på bilden
 
Hoppas det inte bara är jag som älskar Vanessa Hudgens super snygga boho look. För nu har jag suttit här länge och pillat ihop och letat efter grejer som skulle påminna om det hon har på sig. Och ja? Visst liknar det lite i alla fall. Haha. Man får alla fall samma känsla och det är ju bra.
 
Någon annan kändis som ni skulle vilj sno stilen av? Ja isåfall är det bara att kommentera vore kul att göra någon mer. xx

INSTAGRAM / TACK

 
följ mig på instagram heter @fridawennerforss , vill passa på och säga ett stort TACK till dig som kommenterade den sjukt söta kommentaren. Vill inte skriva ut den här då du kanske inte skulle uppskatta det. Men du vet vem du är :).  Aja tack så sjukt mycket i alla fall det betyder guld. Satt och läste med ett leende på läpparna. xx

FRÅGESTUND

skicka en fråga så är du bäst!

Q & A

"Hur gör du din bloggdesign? Kan du visa noggrant i en webblogg? :)"
Åh, det skulle nog bli lite komplixerat att visa allt då det tar uppåt en timme ibland. Är det något speciellt du va ute efter. Hur jag gör headern? Jag gör allt i keynote.
 
"Vart kommer väskan ifrån?"
Fick den av min mormor så vet inte riktigt men i den står det alla fall complement.

ODD MOLLY / THE PERFECT BLOUSE

 
Fick hämta ut paketet igår och åh vilken lycka det var haha. Fick först panik när jag kände hur litet paketet var men sedan när jag provade den på så var det en perfekt storlek. Så nu äger jag en sjukt fin blus. Ni får se bilder på den på om några dagar också. xx
 
Tack för att ni klickade er in hit. Kolla gärna mina andra inlägg genom att klicka på "till bloggens startsida". Just nu är bloggen lite kaos men startsidan ser bra ut så kolla gärna :) kram

PÅSKLOV

Jaaaa påsklov och 10 dagars ledighet, äntligen! Tagga godis då haha. Påskkärringar ni vet ;) (åh nej ska inte gå ska bara äta godis medans de är här, haha ska inte skämma ut mig helt) 
 


I´LL BE CROSSING YOUR MIND

 
 
Ny favoritlåt, det vänder snabbt haha. Nä men en helt grym låt med bästa Zara. Vill ha meeer.

ÄLSKA VÅREN

the perfect spring outfit
 
Åh så fint. Vill ha vår nu, eller nej nyss. Haha. Fortsätt töa bort snö, we don´t want you anymore. (fråga inte hur engelskan kom in..haha )
 
Har hittat lite fina look a like saker och undrar om det vore intressant med ett blogginlägg om det? Såsom longchamp och celine väskor? Hiss / Diss?

THREE PICS FROM TODAY


1. Lite för glad bild från imorse, men aja. Är det sovmorgon så är det. Haha. 2. Sjukt god frukost, bravoooo. 3. Hur tusan gör man hål i tröjan på ett dörrhandtag? Haha jag vet...

SUMMER WITH SANDRA LEWONDOWSKA

Några bilder från en av mina absoluta favoritkonton på instagram, @sandrale. Älskar hennes bilder, så sjukt fina! 

EN BILD FRÅN DAGEN

 
En lite för glad bild på mig och Pao, ser sjukt trött ut men var det så ja. Dansdagen var kaosig men ja helt ok. Och det är ju så värt att få sovmorgon imorgon! Ska bli så skönt att vara i skolan 9.50! Och för att göra det ennu bättre är det påskbord i skolan också. Jippie! Inga prov inga läxor bara ett fjuttig text om vetenskapsmän/kvinnor. Blev fjuttig då jag hade turen på min sida och fick Nobel vilket var helt underbart då det var lätt att hitta fakta och så. Thumbs up! P & K

>