Angående bloggen

Har bestämt mig för att inte blogga denna sommarn. Då jag inte har dator, väl i sjuan sedan kommer jag kanske börja på en ny blogg och länkar den här i så fall. Säkert ingen som bryr sig men ville i alla fall säga något. Dock kommer jag ju som blogga fast på Instagram. Haha. Så alla följer mig där @fridawennerforss . Man kan ju även kolla via datorn så nästan samma.. Men lägg GÄRNA in min blogg som länk så att man kan spara den. Haha om ni fattar. För man vet ju aldrig. Kram och tack för den här tiden (där blev jag 30 år äldre)


Karneval

Idag var det orminge karneval vilket i år för några i min klass betydde "var utklädd i temat rymden och gå och skrik på alla små barnen i tåget". Haha var faktiskt skönt ändå att slippa lektioner och släppa loss.. Jag hade även tagit ledigt så hade mys picknick med sallad med några tjejer och så köpte fika.

Orminge karnevalen är en karneval där jag bor. Nästan alla dagis och skolor 1-3 or deltar och går i ett långt tåg från skolan till en park. Där finns alltmöjligt så som scen, tivoli och godis,munkar,kepsar etc. googla om ni vill veta mer. Kram


adobe flashplayer dog

it´s a secret, can you keep it? vs
 
 
hade tänkt publicera världens bästa låt, maltas låt i esc, tomorrow. Älskar den så, men ja haha. Flashplayer dog.. Kanske borde uppdatera sånt endå? Haha jag suger. Ni får gå in själva på yt och lyssna. Publicerar istället massa superfina saker från vs. Haha I want it so badly.
 
Nu kollar jag på derbyt, aik - dif. Heja aik! Haha. Tänkte även säga att jag håller på med en ny bloggdesign. Nästa tisdag ryker nämligen min dator (får ny i sjuan sen) så kommer ju knappt blogga från datorer efter det. Då jag och pc måste ta en tid (igen) och lära känna varandra. (why so serius?) Sen så är det mycket roligare och lättare att mobilblogga på sommaren då man inte sitter vid datorn. Men måste fixa en fin design innan dess bara. Så ni vet.

new in

Bodymisten från biancas (.nu) tävling har nu äntligen kommit. Och den luktar underbart! Haha. Namnet är secret craving och sponsorn är giftbees.

Mamma var även extra snäll idag och gick och bytte shortsen, jeans shortsen blev fel så det blev istället detta fina brottarlinne. Är ett superfint strandplagg som kommer passa så bra i sommar med brun kropp och vita shorts. Men lite för öppet för skolan. Om man inte har en giantisk kofta haha. Ser enormt ut på bilden men är xs och inte så långt (fortfarnade långt, haha). Men ja ser lite stört ut. (jag hade somsagt presentkort på hollister)


Filmdag

Idag har vi (haha redigerar nu) filmdag. Vi har läst en bok som vi nu ska göra passande filmer till. Haha sjukt kul! Bts bilder nedanför


mix and match

hade så sjukt kul på gih idag! Vi hade två lektioner idag och såklart den i torsdags. Så kan nu med lite passning (haha) fixa bakåtvolt, flickis och huvudöverslag. Inte så bra (för er som går på gymnastik) men något för mig. Hade i alla fall kul och är trött nu. Tror Pao och jag ska på öppna träningar sen, visserligen små barns grupp (paos syskon går där..) men endå. Haha. Tänkte även filma till er men fick inte för då skulle vi sluta. Tråk


Jag älskar alla bikinis under och valmöjligheten att man kan matcha de så enormt är ju bäst.  Måste ha en ny bikini så haha spanar på de under. Jag gillar alla bikinimodeller (inte bara de bh (?) liknande) och kan verkligen tänka mig en bandlös bikini också och för er som söker en skitsnygg sådan så måste jag tipsa om dmretros (.se) nya. VS inspirerat! Måste åka och prova bikini snart, det blir varmare och varmare ju. Sommaren väntar inte!
 
 

gallerian med fina emma

Var i gallerian med Emma nyss. Haha. Dock fick jag typ panik och köpte fel shorts ?! Var så stressad. Men mamma sa att hon kunde byta imorgon så ett par blåa skitsköna shorts från hollister blir det. Har presentkort som måste utnyttjas. Skulle köpa en super söt klänning men den fanns bara i l. Tråkigt men ja. Vi åt även frozen yoghurt. Och Gud vad gott det var! Fattar inte att det var fettfritt haha. Nu sitter jag i bilen (fick ladda om appen så funkade den) på väg till min morbror. Kusinen fyller år så vi ska grilla hamburgare. Super mysigt! Bilden på mig och Emma är från hennes konto, @emmapemma5. Följ följ :D


Q & A

Hej! Jag bara undrar lite saker.. Du har väl tandställning? I så fall skulle du kunna svara på följande frågor:

1. Gjorde det ont att få?
2. Varför fick du det?
3. Hur länge ska du ha?
4. Jag kanske ska få (Tycker du jag ska säga ja? har ett ganska stort överbett och ganska ojämna tänder..)
 
Ja det har jag. Jag skulle ljuga för dig om jag skulle säga att det var smärtfritt men det gjorde inte så ont som jag trodde. Jag kunde till och med gå tillbaks till skolan samma dag med endast en alvedon. Haha.
Jag fick det för att jag hade allmänt mongo tänder. haha, men typ. Hade överbett på en hel centimeter och tänder som satt helt fel i underkäken. Typ 90 grader vridna.. Jag har haft sedan i början av februari förra året och ska vara helt helt klar (även med en skena inuti som inte syns) senast sommarn innan åttan vilket är ett år. Jag tycker faktiskt att du ska säga ja. Du kommer att ångra dig enormt annars. Visst jag ser lite störd ut med metall i munnen och jag saknar tuggummi och äpple. Men det är så värt att få snygga tänder sen! Och det kostar rejält med pengar om du vill fixa det sen när du blir äldre och inte får det "gratis" (skatten).
 
 ett och ett halvt år sedan.. Syns det? haha så sjukt liten
 
 
Varför säger du att du glömt din MacBook i skolan? Nu kanske nån går och stjäler den..
Vill se att någon offrar att kunna åka fast för min slöa dator som de inte ens kommer hitta.

dålig bloggning

Hej, ledsen för ingen bloggning igår. Var med Majken direkt efter skolan och blogg.se appen funkade inte. Hade i alla fall supermysigt där och vi åkte och köpte godis och pizza och var själva. De skulle åka till Svartsö som idag klockan 10 men alla sov då. Haha. Så vaknade först halv elva och fick panik. Bytte om på 3 minuter och sen kom pappa. Sprang runt som en tok i huset haha. Skulle nämligen dömma 3 macther i 5-manna på en cup som är alla små barns första matcher. Haha. Var i alla fall där i tid och hade nästan rätt saker med mig... Hehe. Alla var så små och söta och sprang runt i klumpar. Nu är jag hemma och ska snart köra lite just dance sweat med tuva. Haha. Vi har köpt ps3 så har både just dance och något träningsprogram som var rekomenderat så det ska nog öka träningen lite. 
 
Ska försöka fixa blogg.se appen så att det blir mer bloggning men så länge vet ni. Kram
 

normal torsdag

att vara vaken till klockan halv tolv kvällen innan och gå upp halv sju har sina nackdelar... Var så trött idag så jag glömde datorn i skolan. Hur lyckas jag?! Så sitter och skriver läxan på mammas pc. Fattar typ hälften... Sedan skulle jag ta yoghurt och öppnade först skruvkorken lite. Sedan hämtade jag en tallrik och hade då glömt bort att jag öppnat skiten till hälften och började skaka. Kände mig som Martin rolinskis dansare med yoghurt överallt. Nu har jag bytt kläder och bestämt mig för att åka in (till stan) imorgon istället. Då det kan ta några timmar att fatta datorn. Haha nä. Men ska faktiskt sova lite när jag är klar... Eller i alla fall vila.

Idag var vi även på GIH och jag gjorde en Salto Salto (?) bakåt volt alla fall. Haha. Är chockad och stolt. Ett mirakel var det ju även att jag orkade. Är i alla fall ennu tröttare nu. Bloggar från iPaden så det blir lite stört idag. Men ja skratta gott åt mig ni för min dag har varit weird. Kisses (bild från Thailand)


boho summer

boho chic
Så sjukt snygg! Klicka på bilden och se vart allt är från.
 
Idag var en lång dag, haha. Som tur var var det god lunch men var ändå jätte hungrig på gympan som är vår sista lektion. Imorgon ska jag och några andra i klassen till GIH och ska vara typ försökskaniner. Haha. På GIH e är de blivande gympalärare på och måste då ha praktik. Stod på vårt papper att vi kommer prova flickis. Haha. Så får se om jag lever imorgon. Eller om något ben är borta..  Det är i alla fall på förmiddagen så ska tillbaks till skolan sen. Blir nog okej efter allt. 
 
Nu har jag ont i halsen (svär så sjukt) vilket gör att jag inte kommer träna idag. Känns blä då jag såg fram emot det men orkar inte bli långvarigt sjuk så tar en dag lugnt.
 

känslan


.. efter en sjukt skön träning är nog en av de absolut bästa känslorna! Körde en snabb löparrunda och massa styrka. Bilden är från nu, myser med världens gosigaste filt + fina bloggar och esc. Gina dirawi är så skön haha. Typ därför jag kollar..
 
 

vad ska jag blogga om?

Har värsta bloggtorkan så skriv snälla. Vad tycker ni mest om med min blogg, vardag, mode, foto ?

wanties / have 2 have

 
1. Ska verkligen beställa den här toppen. Så söt! (ajlajk) 2. Shorts shorts och ennu mer shorts! (gina och hm) 3. En ny söt bikini till sommaren. (hm) 4. Skolavslutnings klänning är prio 1.Den här söta kommer från hollister och ska provas. Har även sett en annan fantastisk vit där ifrån! :)

vinnare

 
Blev vinnaren av Biancas (.nu) tävling! Man kunde vinna valfri vara upp till 150 kr från giftbees.se (vs). Blev superglad (och tacksam) och har nu valt bodymisten ovanför alltså secret craving. Har hört mycket bra om den så det blir bra! Hade tänkt ta ett lipgloss men färgen jag ville ha fanns inte men en mist till skadar aldrig. Haha. Tack igen Bianca! (inte för att hon läser men ja)

>