stilinspo: Chloé

 
Så snygg, hela hon och stilen och allt. Kan väl bli så när man heter Schuterman i efternamn... Men ändå! Läs hennes blogg här om ni inte redan gör det.

gina tricot

 
Jag måste erkänna, jag älskar gina. Haha de har verkligen enkla och superfina saker till ett pra pris! Visst ganska mycket märkeskopior men vi som inte har egen inkomst på 1 miljon i månaden (oj vad jag överdrev nu) kan ju inte köpa bara märkeskläder. Haha. Superfint är i alla fall verkligen grejerna ovan, bara måste ha träningsbyxorna, bhn, toppen och de blommiga sättet så sött haha. Nej men verkligen mig! 

Myys






jeans skirt

 
Untitled #98
 
Något jag verkligen tycker är riktigt snyggt året om är jeanskjol, har aldrig vart en riktig kjol tjej sedan dagis, har aldirg tjol och klänning typ haha. Men det är verkligen riktigt snyggt! Måste köpa en när de kommer in i butikerna igen. Här ovan är en dröm matchning nu till vintern. 

december på söndag

På söndag är det den första december och ååh vad jag ser fram emot det! Inte speciellt söndag haha men mer december världens mysigaste månad! Älskar ingefära, kardemumma, saffran och alla dessa typiska jul saker. Ååh haha. Imorgon ska vi ha lite julfika hemma och det ska bli mys! Har bakat nu idag med hög julmusik, tagggg. 
Den här julen/månaden ska jag även fokusera på att jag ska trivas mer i mig själv och leva så nyttigt som det går när det finns lussebullar liggande hemma.. Haha nej men jag ska fixa det! I´m gonna prove you. 
 
Nu är det även jul och vinter på bloggen, kunde inte hålla mig till december. Både snöflingor och ny header, här slår vi på stort haha. 

black friday

Idag är det välkända black friday i usa, och igår var det thanksgiving. Självklart kan vi även vara lite delaktiga här hemifrån. Här ovan är några riktigt bra erbjudanden, enligt mig haha. Så om du länge varit sugen på något från en amerikansk hemsida så är idag dagen haha. 

Helt ok lektion


Hahah back to 1-3an. Älskar att vi får julpyssla såå mysigt med musik och allt haha. Rudolf är av mig *stolt*

godmorgon

 
Småglad photo booth bild, haha. Nu ska jag i alla fall strax sticka iväg till skolan, vi har haft ett arbetslivstema hela veckan och idag ska vi redovisa våra egna uppfinningar. Så först eng och slöjd och sedan redovisningar. Helt ärligt ska det va skönt att bli av med temat haha, egentligen var det kul men fick en grupp med tre vädigt irriterande killar kan man säga. Haha. Men jag är sjukt taggad på att sälja in vår idé, vi tror ju på den! Kan inte vänta till uf företagen haha. 

odd molly pre spring 2014

 
Jag är helt helt helt såld, verkligen kär i den nya kollektionen från oddmolly. Så läskigt mycket min stil! Är helt helt såld på koftorna högst upp och jag ska verkligen ska ha en av de. Hahah ska spara och önska mig pengar i julklapp och sedan ska jag köpa en haha. Har bestämt mig! Om jag så ska sälja min kamera! Okej så långt går jag aldrig men ni fattar poängen! :)  

Gästoutfit





Hade helt glömt bort att jag fotar fina Olivias outfit för flera veckor sedan, men här är den i alla fall! 
Ugg australia, hollister jeans, skärp från mk, odd molly linne och kofta okänd. Superfint! 

drömväskan i budgetversion

Shop.vivistyle.se säljer nu världens finaste väska i budgetversion, balenciaga kopia för 599 och fyfan vad sugen jag är haha. Älskar vekligen älskar balenciaga och skulle verkligen inte tacka nej till någon av de över. Men tänkte då fråga er, vilken färg är snyggast om man skulle önska sig till julen. Har redan en brun och en svart stor väska (en stor svart tote från hm och en brun longchamp) så är lite inne på att gå lite galet på en rosa haha. Men kommentera gärna!

Plugggg


Sitter med en härlig uppsats om flygplanens historia nu. Sedan Egyptens historia och sist spanska. Ja jag älskar skolan.. 

myys

från åhlens 

8 sanningar om mig

- jag är skit svag för ischoklad, räck mig en bit och jag tackar nog inte nej haha 
- jag längtar så sjukt inför julen 
- jag älskar tbs och har gjort väldigt länge haha 
- jag är absolut bäst på dubbelhakor :) 
- jag sjunger nonstop. Över driver inte fråga min klass haha 
- jag skulle helst äga alla uggs som någonsin skapats så sköna och fina på alla sätt! 
- jag är en prylnörd 
- jag ska bli 100, har typ bestämt mig för det. Vill vara den coola gammelfarmorn som blev 100 haha. 
 

I am on my way



Första gången jag publicerar före och efter bild..  Är en liten skillnad men är fortfarande inte helt nöjd. Var ju inte tjock mer knubbig haha. Trivs även mer med min överkropp nu! Vill ju inte direkt säga exakt vad men ni fattar haha. Är så skönt i alla fall, att vara bekväm i sig själv! Det är ju målet för alla antar jag :) 

>