Arlanda airport







one direction 2014

 Har helt glömt bort att berätta att jag och pao ska på 1d nästa år! Haha. Ska bli super kul verkligen! Är ju inte direkt ett fan men gillar deras musik väldigt mycket så det ska bli super mysigt att göra det med pao också. För er som inte läst min blogg så länge så är Pao (hon heter Paulina haha) och jag typ som syskon haha. Vi har gått i samma klass sen 0:an och vi är väl egentligen inte så jätte lika men vi har verkligen hittat varandra och jag litar på henne till 100. Vi bråkar ständigt som riktiga syskon men vi finns alltid där för varandra, svårt att förklara men ja som systrar. Haha. 

sjukt fint

 

ännu en tillfällig design

 
Paris in 2 days
 
Detta är på ett ungefär vad jag ska titta efter i paris, dock åker jag med en familj som hatar att shoppa (my own) så får se hur mycket det blir på den fronten haha. Vill ha mjukisbyxor från abercrombie men fanns inte på polyvore.  
 
Anledningen till att det blev ännu en tillfällig design var då jag ville ha alla bilder i den storleken jag sen ska ha (800px) de och inte större (900px). Haha bara de som själv håller på med sådant fattar men i alla fall. Nej den här ska jag inte ha länge. Bara några dagar :)
 
Idag var jag med Majken, Milena och Alva i forum. Vi fikade och kollade väl runt lite, mys haha. 

New in



Supermysig kofta från lager157, sitter på som den klassiska hunkydoryn. Svår fotad men ni fattar nog haha. Nöjd. För 150 (!!) kronor blir den din. 

some questions

Favorit märken, lyx: 
Top 3 måste nog vara, lexington, marc by marc jacobs och primeboots. 
 
Favorit märken, budget: 
h&m, lager 157 och gina. Allt finns där haha. 
 
Vad har du för: 
 
bakgrundsbild på mobilen: 
Lollo och Emma från idag 
 
bakgrundsbild på datorn: 
Har flera men har oftast en på Cody och Alli :) 
 
färg mest i ditt rum: 
åh vad tråkig jag är men, vitt haha. 
 
färg på tandborsten: 
turkos och gul 
 
favorit outfit: 
jeans, boots, blus och en stor kofta. 
 
dröm hår: 
dreaaaam
 
 
 
 

Mysigaste dagen




 
Är hemma nu efter mysigaste eftermiddagen med Emma och Lollo! Åkte in för att hitta ett marc by marc jacobs datorfodral men var slut i rätt storlek, skit tråkigt men får kolla i paris! Haha livet leker. Så efter att ha kollat både där och sedan på deras nk avdelning så gick vi och fikade. Drack vääärldens godaste chailatte, visst inte alls nyttigt men hade sätt fram emot den i flera dagar och njöt så haha. Sedan små kollade vi väl lite affärer och bara gick runt och frågade främlingar om de kunde fota oss haha #yoloswagkrim (bästa taggen haha). Älskar er tjejer ni är bara bäst. 

Godmorgon

Idag ska jag, Emma och Lollo in till stan. Fika och kolla efter en grej att köpa för pengarna jag fick av mormor när jag fyllde år. Ska bli super mysigt! 
Kunde inte hålla mig så håller på med en design,ogillar faktiskt att ha så här stora bilder i inläggen haha. Så det kommer kanske också upp sen... Haha. 
 
Sötaste Smilla 
 
 

dagens frukost

 
Åh vad jag älskar smoothie. 
 
 
Ledsen för dålig bloggning idag, men har helt enkelt inte hunnit haha. Imorse efter frukosten stack jag nämligen iväg på ett pass på friskis sedan var det direkt hem för att duscha och fixa mig innan hela familjen stack till forum. Behövde klippa mig så följde med, åt en god sallad där innan mitt hår blev 1-2 cm kortare och myyycket fräshare. Köpte även ny inpackning från the body shop då den tog slut igår. Måste börja ta bättre hand om mitt hår och inte bara använda inpackning en gång i månaden..  
 
Idag är det fina Lovisas födelsedag, och imorgon ska hon, jag och Emma in till stan. Ska köpa en grej för pengarna jag fick av mormor när jag fyllde år och fika och så. Mys mys.  

🎧 I wont give up - Jason Mraz 🎧



Sprang milen idag och kom sedan på den urmysiga iden att bada! Haha. Vi har badkar men använder det nästan aldrig men tänkte passa på då jag var så sjukt frusen efter milen, det började ju nämligen spöregna sista kilometrarna haha. Så duschade först och tvättade håret och så och sedan satte jag in hårinpackning och tappade upp ett varmt bad och tände massaaa ljus runt om i badrumet. Pricken över i blev Jason Mraz super mysiga låtar. Nu har jag precis smörjt in mig och ska snart äta middag. 

Tips: topplack


Någon jag nästan ständigt har på mina naglar är ett genomskinligt nagellack. Ser väldigt naturligt och fräscht ut och är väldigt enkelt att bara lägga på. Går inte att misslyckas! 
Jag använder mig av detta från viva la diva men alla märken har typ en egen variant haha. 

6 ynka dagar

 
paris
 
 
 
..kvar tills jag drar till Paris. Har velat åka dit så länge, och nu är jag strax påväg! Sick. Kommer kolla alla sevärdigheter, shoppa och självklart fota i mängder! Därför väntar jag med en helt ny design och bytte bara header nu på eftermiddagen. Då jag säkert endå kommer byta sen när jag har fräsha bilder. 
 
Våra gäster kommer strax så måste hjälpa till med maten. Hörs imorgon, hug. 
 
Alla som även följer mig på instagram, fridawennerfors, vet varför jag är överhappy idag haha. Bloggar om det sen. 

Äntligen loooov



Firar med glee och rågbrödsmackor med jordnötssmör. Bloggar senare. Ska även försöka få in en ny design denna helg! Inte alls så förtjust i denna. 

before I die part. 1

Ha meet and greet biljett till en eller flera av Codys konserter (simpson).
Åka och shoppa och uppleva staden, i New York. Perfekt resa! 
Snorkla djupt i turkost vatten. 
 

just do it

 
Nu sitter jag med massa pepp musik och väntar på att min härliga middag (sallad och chickeeen) ska åka ner i magen. Sedan blir det träning! Först faktiskt lite dans och sedan vanliga styrkan. Älskar alla weheartit text bilder. Blir alltid motiverad! Så upp och rör på dig nu, du kommer inte ångra dig! 

>