Hejdå blogg.se

 
Jag har nu valt att byta bloggportal, är sjukligt trött på blogg.se och väldigt nyfiken på forme så byter dit. Hoppas hoppas hoppas ni väljer att följa med för även om designen kommer vara enklare så är det samma blogg koncept (?) haha. Samma lilla jag. 
 
HÄR HITTAR NI MIN BLOGG, SOM GÅR UNDER NAMNET FRIDAWENNERFORS.FORME.SE SÅ ATT DET SKA VARA RIKTIGT ENKELT ATT KOMMA IHÅG. 

Förskyld

Är det npgot jag inte klarar så är det att ta det lugnt en dag, haha. Fattar inte hur man kan vilja ligga i sängen och se på serier en hel dag. Blir galen efter 2 tim haha. Idag bör jag dock ta det ganska lugnt då jag har dragit på mig en jävla förskyld (ursäkta språket peepz men det är så jag känner haha). Så min dag idag blir att baka bröd och proteinbars, spela gitarr och sedan ta en lugn promenad då jag bara måste komma ut ur huset. Lagom kul när man ville gå och gymma med Lovisa, hade ju magdag idag också bläää haha jag vill. Aja vet att det kommer gå snabbare att bli frisk om jag inte anstränger mig så får ta det lugnt så borde jag vara frisk och glaá imorgon. Mår ju faktiskt helt ok idag ändå :)
 
Mitt största tips för att inte tappa tränings motivationen är att kolla på inspo bilder, tränings videos och baka om man inte är för sjuk såklart. Då håller man kvar vid samma gamla vanor och tar inte fram glassen ur frysen utan slicar istället upp en banan och kokar te. Vilket du inte heller behöver ångra 2 min senare och få skuldskänslor av ;) 
 
Fredrika du är så sjukt snäll, det du skrev gick rakt in i mitt lilla hjärtttaa. Stor kram
 
 
 

Favoriter: nagellack

Jag älskar nagellack, helst ska de vara ganska simpla och inte massa mönster och så men på sommaren så slår jag gärna till med en knall färg. Det här är mina favoriter, som jag gillar och använder allra mest: 
 
Silver glitter: mavala. Hong kong: mavala. Guld glittrigt: ciaté. Genomskinligt (top lack): viva la diva. nästan genomskinligt men med pärl effekt: essie
 
 
 
Tänke göra några inlägg då jag visar mina favoriter under olika kategorier med allt ifrån jeans till objektiv. Vad tror ni? Flipp/flopp?

Mitt träningsschema februari

 
Vissa veckor kanske jag byter vilodag mellan torsdag och lördag men troligen blir det så här! Jag är super taggad inför en ny månad! Och väljer att köra mitt egna schema denna mådaden, för jag var inte helt nöjd med Casseys förra måndaden men vem vet kanske byter sen haha. 

>