Ni är bara bäst!

Måste tacka ännu en gång för alla fantastiska kommentarer! Ni är bara bäst, jag blir verkligen så glad när ni tar er tid och skriver en liten komentar, och när ni samtidigt berömer mig, min blogg eller min stil så blir jag helt glad. Sitter och stor ler just nu... Stora, nej enorma, kramar! 
 
 
 

Hur du ska hålla dina nyårslöften

Som alla vet så är det nyårsafton imorgon, vilket betyder att det är nytt år i övermorgon (gulp). Vad hände med 2013? Våren var verkligen sjukt seg men från juni och framåt har allt gått så sinnes sjukt snabbt?! Känner mig som 50+ när jag säger så men är verkligen så sant. Haha. Min gud (cassey ho, hahaa) och absoluta favorit fitness förebild har gjort en grym video på hur du ska hålla ditt nyårslöfte. Lyssna och lär av mästaren, haha

Smygtitt på photoshoot

Har tagit lite bilder här på morgonen, hinner dock inte redigera nu då vi ska åka och äta men här är i alla fall en liten smygtitt. Har till och med lockat håret och sminkat mig (lat som få) haha så hoppas bilderna blir användbara! 

/fotat av kameran med mobilen och redigerat i en mobil app/ 

Bilderna du ser och vill se ut som är 100 % fake

Här kan du även se hur och var de photoshopar bilderna. 
 
 /spola in til ca 22min/ 

Lär känna Frida Anna Tindra Wennerfors

Min absoluta favoritfärg genom alla år är turkost, eller som jag kallar/kallade det "mamma mia blått" då i filmen mamma mia hade de så blått hav. Haha. Som haven i thailand, grekland osv. Och även som krukan och moroccanoil på bilden. 
 
 
De artister jag troligen aldrig kommer sluta lyssna på är Cody Simpson, Beyonce och Taylor Swift. 
 
Jag älskar filtret amaro och hudson på instagram. 
 
Jag älskar boyfriend jeans men äger inga då man måste vara typ skit smal för att passa i dem. True story brooo
 
Jag är helt galen i iphone spelet jelly splash, so funnyyyy. 
 
Jag blandar engelska och svenska som ni kanske märker.. Och skriver haha ofta då jag inte vill verka allt för tråkig och seriös. 
 
Jag ska försöka att ta hål i öronen för den tredje gången nästa vecka. Är allergisk mot absolut allt förutom (förhoppningsvis!) titan. Så det ska vi prova haha. Håll tummar och tår för mig! 
 
Jag tycker att tvillingarna Hansson (Louise och Pauline) är sjukligt snygga. Följer deras ig och bloggar och får dåligt skälvförtroende på en sekund när jag ser dem haha. 
 
 
 

What do u think?

Brukar aldrig fråga er angående bloggdesign men tvivlar själv så tänkte, varför inte? Haha. Så vad tycker ni ska jag byta eller ej? Ganska enkel, but I like it! Släng iväg en snabb kommentar vettja. 
 
 
 

Mobilinlägg


Är hos farmor nu, mitt ute i ingenstans haha så här har ni nog världens sämsta kollage haha. Men bättre än inget. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon igen när allt är normalt! :) 

Ta mig långt härifrån

 
Åh vad jag vill ut i värmen nu. Åhhh fyy så härligt det ser ut. 

Have 2 Have

Kjol från bonprix.se  datorfodral från mbmj  väska från vivistyle.se 
 
Har velat ha en jeanssjol såå länge, så tänkte att jag bara måste hitta en nu. Så ja hittade denna som ska beställas så snart som möjligt! 
 
Fick pengar när jag fyllde år till fodralet vilket var i slutet av september, så det börjar bli tid för att köpa det haha. Hade köpt ett rosa men ångrade mig sedan och lämnade tillbaka det då jag hellre ville ha ett classic i svart. 
 
Och här, finally, drömväskan i budgetkopia måste bara måste få bo hemma hos mig. 

Mina julklappar del 1

Mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja, en massor av grejer haha. Svårt att skriva allt!
Hur har ditt 2013 varit? Överlag bra, har haft ups and downs som alla människor men det är ju självklart. 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Tyvärr inget riktigt speciellt, men kommer nog minnas dagen man träffade nya klassen nu i sjuan mest. 
Vad är din största framgång 2013? Min kroppsförändring? Haha har blivit smalare, starkare, vigare och så mycket lyckligare! 
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och smink.  
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ah, mina vänner gör mig glad hela tiden! Men ja jag har blivit riktigt glad flera gånger tack vare dem. 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Summertime of our lives, we cant stop, sergels torg och really dont care är några. 
Vem har du umgåts med mest? My girlsss, Men Emma allra mest tror jag. 
Har du haft ett förhållande under 2013? Nja, inte så jätte seriöst. 
Vart reste du under 2013? Thailand, Paris, Gotland, Tyskland och Hälsingland. 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Jag vill och ska känna mig bekväm på stranden i sommar! 
Vad gjorde du på din födelsedag? Fikade med släkten och åt middag på grekisk resturang med familjen. 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Börjat träna tidigare och om jag hade gått på någon sport. Ska troligen börja på cheerleading nu efter julen, så då får jag det! 
Vem saknade du?Världens bästa Liva. 
De bästa nya människorna du träffade? Kände Anna och Olivia innan vi började i samma klass, men vi är mycket tajtare nu så måste säga de! Sååå härliga. Eller Theresa eller Yana som är helt nya eller vad man ska säga haha. 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Tråkigt och gammalt men: yolo. 

Nyårslöften 2014

 

Godmorgon

Satt igår på julafton och beställde en blogg.se synas, ni vet så man syns för alla medlemmar. Hade sparat ett tag och hade därför sjukt med poäng. Vad gör jag? Beställer en för idag, juldagen, klockan 18.20 (tror jag) för 11 tusen av mina 23 tusen poäng. Jo men nej jag är inte alls sur på mig själv, haha. Ingen kommer se den, alla kommer äta julmiddag två då haha. Aja aja gort är gjort. 
 
Men verkligen välkommen hit till dig som har tråtsat traditioner och andvänder datorn. Du är just nu världens bästa i mina ögon haha. Hoppas du gillar min blogg i alla fall och bestämmer dig för att stanna. Ett tips för att komma ihåg min blogg kan vara att: 
 
följa den på bloglovin här
följa mig på instagram här 
eller spara den som ett bokmärke. 
 
GOD FORTSÄTTNING PÅ ER 
 

Julafton

God Jul

God Jul på er! Detta inlägg, är som ni kanske hade en liten tanke på när ni såg att klockan står på 7 där uppe haha. Nej jag är inte så morgonpigg. Idag/Imorgon ska jag nämligen fira jul (nej men det säger ni inte haha) som alla andra, så ingen bloggning. Trots lite halvsjuk så ska det bli toppeeen! Har längtat i månader nu så äntligen! Ni får ha en toppen dag i alla fall. Biiig hugs 
 
 

>