ALLDELES STRAX PÅ BÅTEN

gick upp vid 5 imorse, not fun. Får sova hela båtresan hehe. Så ja godnatt. Haha


Jul. 27, 2013


PACKA STÄDA TRÄNA

Ungefär vad jag har gjort senaste tiden. Ska ju till Gotland så packar därför. Är taggad fast dock så har de vuxna bestämt en regel vilket är att man endast får använda teknik varannan dag. Och efterrätt/ glass osv varannan dag. What?! Aja gick inte att överklaga men är ju såklart sur. Får se hur allt blir..

Igår sprang jag 1 mil för första gången. (!!) Är riktigt nöjd för att jag orkade det. Vi var nämligen och sprang varv i skogen, och så fick jag ju då för mig att jag inte skulle springa "bara" 7,5. Så tog ett till varv. Hahah. Är konstigt bog inte så trött i musklerna idag men det kommer väl. Sedan behövde jag skynda så sjukt för att vi skulle över till några kompisar. Kaoz

Håller fortfarande på med mitt rum. Så tråkigt att gå igenom skräpsaker haha. Men måste göras

Bildbrist så kör på en gammal


TUNN TUNIKA OCH BESTI 13 ÅR

Idag är det världens finaste Majkens födelstedag! Tror inte hon läser min blogg men iaf. Loveu. Mer poetisk text på instagram haha, @fridawennerfors.

Tog en snabb sväng till centrum för att äta på Kina buffén (såå gott! älskar mat haha) med mamma och pappa. Gick då snabbt förbi Lindex och hittade denna fina blus, tunn och superfin och blir perfekt riktigt varma dagar. Är visserligen en storlek förstor men funkar och blir lite mys pösig. Är mycket finare på! Haha. Älskar mönstret och färgerna, helt rätt. Kostade 300 kr
Här får ni även en liten tjuvkik på favorit möbeln. Så enkel och bra.


#diy #bodysplash / #parfym

Märkte att jag tog fel flaska men man ska kunna spruta.


NYTT I SMINK LÅDAN

köpte lite nytt smink för några dagar sen. Väldigt basic men bra. Från hm och blev väl dryga 100 totalt. Känns sjukt bra att ha en kabuki brush och tänkte att jag köper en billig för att prova om jag gillar det och sen kanske jag kommet att köpa en bättre. Kompakt pudret funkar bra och är i helt rätt färg. Kommer ju dock bli för blekt om ett tag (får man ju hoppas.. Haha) men funkar nu.

Idag ska jag pyssla lite med rummet, träna, heja på pappa som springer lopp och fota till en tävling. Det är bara så sjukt varmt idag! Sjukt skön! ( men lite jobbigt att träna, så drar nog till Friskis och cyklar inomhus...) Sommar känslooor.


SPRIDER GIVEAWAY

Fashionnails, vs giveaway


IKEA

kom precis hem från Ikea där mamma och jag spenderat dagen. Kom hem med massor med härliga saker till mitt rum (och annat såklaaart). Har velat fixa det länge (önskade det mig i 12 års present hahaha) så känns hur kul som helst. Har nu hittat en möbel som jag ska ha på väggen mitt emot säng väggen haha. Där är det nämligen typ vattenledningar i väggen (?) så går inte att sätta upp stora saker. Så som hyllor. Kommer i alla fall bli sjukt bra! Är skit taggad och tacksam. Bilder får ni sen

Så ser möbeln ut och en liten snaabb bild på grejerna. Puss


KÖR PÅ EN SVARTVIT

Tänkte egentligen inte publicera några bilder från Hälsingland men gubbisarna var ju lite söta. Haha.

Idag ska jag baka en liten kaka. Nej men typ, vi ska nämligen få gäster på lite snabbfika. Och mamma hinner inte så då ska jag vara snäll och slänga ihop något i köket. Haha som mamma sa. Så dagen består av degsmak, solning och kanske någon träning. Har kört bra några dagar nu så kanske passar med paus.

Nu ska jag i alla fall googla lite till en viss tjej... Kram o puss


LOPPISFYND

Hittade den här fina skålen på en gigantisk loppis uppe i Hälsingland. 20 kr tror jag det var. Sååå värt! Köpte ju då sten på blomster landet och enkla ljus på Ica. Som doftar vanilj. Så sjukt gott! Super mysigt en regnig kväll / dag.

Nu kollar jag på Sveriges match mot Island. Ser ut som om de vinner tiktigy enkelt men man vet ju aldrig. Nu gjorde de precis 3 -0 haha okej då de vinner garanterat..


FINALLY HOME

Som ni kanske märkt så har bloggningen varit ovanligt stel? Det är för att alla inlägg varit tidsinställda för jag har varit uppe i helsingland och sen hos farmor. Utan rinnande vatten och elektricitet. (Fick ladda mobilen i bilen haha). Men nu är jag i alla fall hemma med en del fina naturbilder och med mer foto pepp än innan. Men tänker dock inte springa runt och fota bin men typ solnedgångar. Haha, Aja nu måste jag i alla fall sticka. Ska köpa små sten till en superfin loppis sak jag hittat. Visar bild sen,
KRAM

lagom nyttig bild sådär från på väg upp till fäbodvallen (googla om ni vill veta) och mammas kompisar


ÅH SÅ BRAAA


SUMMER LOVE

summer babes
'Cause you were mine for the summer. Now we know it's nearly over. Feels like snow in September. But I always will remember. You were my summer love. You always will be my summer love


HOLLISTER JEANS

nice jeans

Är inte så förtjust i hollister längre men om det är något jag gillar så är det deras jeans! Har ju ett par mörkblå men har som "mål" att när jag efter all träning är nöjd med mina ben (är nöjd nu men ni fattar) så ska jag köpa ett par nya själv (om mamma och pappa inte vill betala lite.. haha)  som ska sitta så snyggt! Haha.
 
En bra sak med att fylla år på hösten är att det inte blir lika deppigt att sommaren är över. En mindre bra sak är att det är 99 procents chans att det regnar den 28 september (varenda år så regnar det!). haha

NEW IN: TYSKLAND, GÖTEBORG

stjärnsjal från appel rath 100 kr (tyskland) kommer bli en stor favorit!, rosasjal från någon liten butik i tyskland 50kr och mobilväska från BLOOM COPENHAGEN (Göteborg) skulle kostat 450 men reades ut för 150 kr.

hittade en ny favorit butik i Tyskland som hette tally weilj där jag köpte dessa shorts och tröjan nedanför. Hade supermycket fint! Bland annat runwaydreamz linkande shorts (tips!). Butiken finns runt om i Europa (kolla hemsidan för mer info) 250 kr (?)

↑, på rea för 40 kr. Sjukt fin!. Kommer få en farfym från ralph lauren i födelsedags present (2:an) och då hade de en sån drive på båten (köpte det alltså på båten från gbg till Tyskland) att om man köpte en parfym så fick man en keps och ett bokmärke. Och för att jag fyller år i slutet av september och det knappast finns någon sol då (hahaha bara regn) så fick jag använda kepsen och så på en gång. Superfin!


>