ADVENTS KALENDER - LUCKA ETT

Tänkte köra med en adventskalender här på bloggen (för att jag är för lat för att köra en lucka varje dag :D ) det kommer vara allt från tävlingar till videoinlägg och idag kör vi på fototips med tema vinter!
 
 
 
 
 
1. Om du ska fota landskap så ha varma kläder! Det är absolut ingen som bryr sig om du har överdragsbyxor. Tvärtom när jag ser någon med stabil fotoväska (riktigt ful) och varma kläder så ser han/hon/hen super professionell ut. Jag lovar dig att du garanterat inte fryser och inte går och klagar på tår som inte känns.
 
2. Ha med dig extra vantar, de kommer bli blöta!
 
3. Om du fotar motljus så tänk på att dölja halva solen bakom modellen/motivet (kan förklara närmare om motljus fotografeing i en vidoblogg, om det skulle uppskattas?)
 
4. Ingen idé till bild? Gå in på weheartit.com och sök på winter/christmas/snow etc. Du kommer få en hel drös med inspiration!
 
5. Expremintera! Om du inte får det resultat du ville ha vid första försöket så prova och träna vidare. Det lönas inte att gå in på AUTO - läget.
 
6. Har du tillgång till att åka in till någon småstad eller torg? Många har skyltat vid husen och hängt upp ljuslyktor. Så lite senare på kvällen när det mörknat kan du få fantastiska bilder med bokeh!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Riktigt fin blogg! Och riktigt bra tips! :D

Kika gärna in på min, har just nu är en ny omgång av veckans blogg uppe, hoppas att du vill vara med denna gång! :D Anmäl här,http://cavallii.blogg.se/2012/november/veckans-blogg-2.html

Svar: Tack :)
Frida Wennerfors

2012-12-02 @ 22:09:36
URL: http://Cavallii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback